Over Ons

Wie zijn wij?

Borg Projecten heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een specialist op het gebied van ICT-infrastructuur. Vanuit de thuisbasis, Hardinxveld-Giessendam, verleent Borg haar detacherings- en outsourcingdiensten aan een breed en groeiend klantenbestand in Nederland. Het team van Borg Projecten heeft ruime ervaring in de ICT en met name binnen de ICT-infrastructuur.

De 100 medewerkers die wij in dienst hebben zijn geselecteerd op kennis, ervaring en expertise. Zij worden gedurende hun dienstverband gemotiveerd om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Hierdoor blijft het voor de medewerkers uitdagend en is de loyaliteit groot. Wij zijn trots op onze medewerkers en zij zijn trots op Borg. Door die loyaliteit gaat de kennis die is opgebouwd betreffende de ICT-omgevingen van onze klanten, de nieuwe technieken, trends en ontwikkelingen niet verloren. Het betekent tevens dat er een band ontstaat met onze klanten die, mede daardoor, de dienstverlening als zeer persoonlijk en prettig ervaren.

Onze Visie

“Borg gelooft dat zij vanuit de kracht van haar medewerkers organisaties kan helpen in het bereiken van hun doelstellingen door oplossingen te bieden voor ICT Infrastructuur vraagstukken.”

Een Echte Band

Binnen de visie van Borg staat het persoonlijke aspect centraal. De medewerkers van Borg worden individueel begeleid in hun functioneren en in hun ontwikkeling. De klanten van Borg krijgen ruime persoonlijke aandacht. Oprechte interesse in de klant zorgt ervoor dat zij de wijze waarop we ons als partner opstellen waarderen. Dit komt tot uiting in de veelal langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Door deze langdurige en intensieve samenwerking met onze klanten zijn onze medewerkers beter in staat om een bijdrage te leveren aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Niet slechts de doelstellingen op ICT-terrein, maar in feite ook de bedrijfsdoelstellingen vanuit de business van onze klanten.

Heel Nederland

Persoonlijk

Snel van Start

Vacatures en Aanvragen