Developer – Tilburg

Introductie

Voor een directe eindklant in Tilburg zijn we op zoek naar een Developer.

Functie

Het applicatielandschap van deze klant kent een grote diversiteit aan (legacy)applicaties die van groot belang zijn voor de diverse administratieve processen van de klant. Daarnaast kent de lijst ook tal van research applicaties. Op basis van harmoniseren zal vooral het deel van de administratieve applicaties uit het landschap herbouwd moeten worden, om zo nog enkele jaren vooruit te kunnen, voordat een centrale applicatie de functionaliteit zal overnemen. Als Medior Software Developer zorg jij in samenspraak met de afdeling Informatiemanagement en de eigen Developers voor een aantal applicaties een modern herbouwde versie. Hierbij staan de programmeertalen PHP met met framework laravel en Python tot je beschikking.

Functie eisen

  • Je hebt ruime kennis van programmeertalen als PHP en Python.
  • Kennis van andere talen zoals ASP en Javascript PLSQL zijn een pré, zodat je eventueel ook de oude applicaties kunt doorgronden.
  • Naast je IT kennis beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om je werkzaamheden te documenteren voor overdracht naar collega Developers.

Je zult door één van de medewerkers Development worden geïntroduceerd in de diverse applicaties. Samen zul je de opbouw van de nieuwe applicatie vorm gaan geven. Er wordt gewerkt met Agile Scrum als ondersteuning van het proces. Dit zal ook zo veel mogelijk gevolgd worden in het ombouw traject.

Inlichtingen

Mark Manders
+31(0)88 5422301

Leave a Reply